Επιστροφή ύψους 96.000 Ευρώ στον Πολυπόταμο

Εξαιρετικά Νέα!!! - Η επιστροφή με νούμερα!! - Η δικαίωση χρόνων! 

Στο προσεχές διάστημα αναμένουμε λοιπόν το συνολικό ποσό των 96.219 ευρώ να  αρχίζει να πιστώνεται -  σταδιακά λογικά στους επόμενους λογαριασμούς της ΔΕΗ - για τα οικιακά τιμολόγια στο χωριό μας!

Σύμφωνα με το άρθρο του energypressο υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Μανιάτης, δήλωσε τα εξής στον Τύπο:

"Για πρώτη φορά στην ιστορία της ΔΕΗ αντί να χρεώνονται, θα πιστώνονται οι οικιακοί καταναλωτές των 272 χωριών της χώρας όπου έχουν εγκατασταθεί αιολικά πάρκα. Θα κατανεμηθεί ένα συνολικό ποσό άνω των 13 εκατομμυρίων ευρώ που αποτελεί την αθροιστική αξία των ετών 2011, 2012, 2013. Με την επιστροφή αυτή ανταποδίδεται σε κάθε νοικοκυριό ένα ποσό που να συμβολίζει την ανταπόκριση της κοινωνίας και του εθνικού ηλεκτρικού συστήματος στην όποια επιβάρυνση έχει υποστεί. "

Επιπλέον απηύθυνε έκκληση προς τους Δημάρχους για την ορθή αξιοποίηση του υπόλοιπου 1,7% :
"Σχεδόν διπλάσιο ποσό αποδίδεται επιπροσθέτως και στους Δήμους που ανήκουν οι Δημοτικές αυτές Ενότητες. Με την ευκαιρία αυτή, κάνω έκκληση προς τους δημάρχους, υλοποιώντας την πραγματική βούληση του νομοθέτη, να αξιοποιούν τα ποσά αυτά που τους αποδίδονται σε παρεμβάσεις αποκλειστικά στις ίδιες τις Δημοτικές Ενότητες που φιλοξενούν τις ΑΠΕ για λόγους στοιχειώδους δικαιοσύνης."

Δείτε ολόκληρο το άρθρο του energypress

... και για του λόγου το αληθές, τον αναλυτικό πίνακα που δημοσιοποίησε η ΔΕΗ με τα ποσά της επιστροφής για όλα τα χωριά της Ελλάδας.

DEHXWRIA by seviedee