ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Το Αιολικό Πάρκο στη θέση Πυργουλόψι σχεδόν ολοκληρώθηκε. Βλέποντας τις 4 αυτές νέες ανεμογεννήτριες διαπιστώνουμε ότι η όχληση από την οπτική ρύπανση είναι πολύ μεγάλη.
 Το χωριό μας χάνει σιγά σιγά την γραφικότητά του, που τόσα χρόνια φροντίσαμε με πλακόστρωτα καλντερίμια και όμορφα παραδοσιακά σπιτάκια.
 Σίγουρα οι Α.Π.Ε. (Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας) είναι προς όφελος του δίδυμου ενέργεια-περιβάλλον και δεν είμαστε αντίθετοι. Όμως, αφού χωροταξικά είναι συγκεκριμένη και περιορισμένη η ανάπτυξη ανεμογεννητριών δεν κατανοούμε γιατί θα πρέπει να βρίσκονται τόσο κοντά στο χωριό.
 Όταν το μεγαλύτερο μέρος από τη θέση Πυργουλόψι και Νότια είναι ακατοίκητο δεν καταλαβαίνουμε γιατί θα πρέπει να βρίσκονται τόσο κοντά στα σπίτια μας. Όταν χαράζει στο Αιγαίο (βλ. ομώνυμο τραγούδι) εμείς θα βλέπουμε τις μηχανές?
                                                            ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΤΟΛΗ     
 Διαπιστώνουμε επίσης ότι εξαιτίας της ανάγκης μεταφοράς του ρεύματος η Δ.Ε.Η. έχει μαυρίσει αριστερά και δεξιά όλο το δρόμο περιπάτου: τοποθετήθηκαν κολώνες χωρίς να ρωτηθούν οι ιδιοκτήτες των οικοπέδων και έγιναν ζημιές σε ιδιοκτησίες.
 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυποτάμου δια του Διοικητικού Συμβουλίου του, διαμαρτύρεται και επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του.

                                                                                          Πολυπόταμος 30/10/2016
                                                                                          Το Διοικητικό Συμβούλιο